recruitment marketing voordelen

Dit doen we

Opvallen in de markt als werkgever

Een sterk merk is de basis van jouw positie als werkgever binnen de arbeidsmarkt. Dit merk is meer dan de vacatures die je publiceert en het logo dat je hebt. Een werkgeversmerk gaat over de collega’s, de cultuur en de manier waarop je dit met de buitenwereld communiceert. Laat geen steken vallen, maar steek veel op tijdens een samenwerking met LEF Marketeers.

… Herkenbaar?

Maak indruk op jouw ideale kandidaat

We starten onze samenwerkingen met een scherpe analyse van jouw werkgeversmerk. De input die we tijdens deze analyse ophalen, zorgt ervoor dat we onze recruitment marketing services beter, sneller en efficiënter uitvoeren. Een goed begin is het halve werk. De analyse die je opgeleverd krijgt is een veelomvattend en duidelijk document. Vervolgens gaan we aan de slag met het creëren van content: we maken pakkende video’s en duimstoppende content.

2-2.png

Werk met ons samen

We bieden 3 verschillende pakketten aan om jouw werkgeversmerk sterk in de markt te zetten. Een samenwerking start met een uitgebreide analyse van jouw merk. Zo weten we precies hoe we de video’s & content de beste invulling geven. We gaan voor 6 maanden samenwerking met onze klanten aan. Na deze periode kijken we met elkaar naar een vervolg om blijvende successen te boeken met jouw werkgeversmerk.

#WijBereiken

1084 euro

excl. btw per maand

#WijBereikenMeer

1667 euro

excl. btw per maand

#WijBereikenHetMeest

2257 euro

excl. btw per maand

Recruitment marketing services

We starten onze samenwerkingen met een analyse van jouw werkgeversmerk. Vervolgens gaan onze specialisten aan de slag met video’s & content voor jouw socials. Heb je meer hulp nodig om jouw werkgeversmerk te boosten? Dan bieden we de volgende services aan als allround recruitment marketingbureau.

VACATURETEKSTEN

De vacaturetekst is een van jouw belangrijkste wervingsvormen. Die moet dus goed zijn en indruk maken op jouw gewenste kandidaat. De experts van LEF schrijven jouw vacatureteksten zoals je ze zelf had willen schrijven. Aansluitend op jouw tone of voice, passend bij jouw organisatie en interessant voor jouw kandidaat.

vanaf €397 ex btw

WERKEN-BIJ-PAGINA OF -WEBSITE

Een digitaal visitekaartje van jouw werkgeversmerk: dat is een werken-bij-pagina of website. Zorg dat jouw kandidaten altijd een centrale plek hebben om meer te ontdekken over jouw organisatie. Samen bepalen we de doelen van deze online plek en zorgen we ervoor dat we die doelen behalen.

vanaf €997 ex btw

WERKEN-BIJ-BLOGS

Een perfecte tool voor het uitlichten van medewerkersverhalen en laten zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Goed voor Google, goed voor de kandidaten en een mooi moment voor bestaande collega’s. Wees slim en zet blogs in voor een beter digitaal resultaat.


vanaf €297 ex btw

WERKEN-BIJ-PODCASTS

Luisteren jouw kandidaten graag naar podcasts? Dan is het slim om hier met jouw werkgeversmerk op aan te sluiten. De podcasts die we ontwikkelen passen bij wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Met als resultaat luisteraars die een écht goed beeld van jouw organisatie krijgen.


vanaf €497 ex btw

ADVERTEREN

Staat jouw organische social strategie als een huis? Dan kan adverteren met vacatures en jouw werkgeversmerk een goede volgende zet zijn om enorm te groeien. Onze marketeers ontwikkelen graag de campagnes waar jij naar op zoek bent om de juiste mensen te bereiken, positief te raken en te verleiden tot een sollicitatie.

vanaf €997 ex btw

REFERRAL CAMPAGNES

Werven via-via, oftewel: zet collega’s in om een nieuwe collega te vinden. We hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van goede referral campagnes en programma’s. Zo weten we goed te bepalen wat er moet gebeuren en wie daarvoor ingezet moet worden om op een passende manier een goede referral strategie uit te rollen.

vanaf €447

** We vinden transparantie belangrijk en geven daarom direct een beeld voor de bijbehorende tarieven van onze services. Dit zijn echter wel vanaf-prijzen, het kan dus betekenen dat er bij het aanvragen van een offerte aangepaste tarieven zijn op basis van de aanvraag die we ontvangen hebben.

Wat dat oplevert

6-2.png
RPO

Deze organisaties gingen je voor

Relaties die werken met LEF Groep voor succes in recruitment

Kennismaken met LEF?

Hoe staat jouw werkgeversmerk ervoor? We zijn erg benieuwd en gaan graag het gesprek met je aan over jouw uitdagingen, pluspunten en de mogelijkheden. Maak vrijblijvend kennis met LEF Marketeers voor een vervolgadvies voor jouw werkgeversmerk.