Te druk voor recruitment marketing?

Laat het over aan experts

We starten onze samenwerkingen graag met een scherpe analyse van jouw werkgeversmerk: de Employer Branding Analyse.

De input die we tijdens deze analyse ophalen, zorgt ervoor dat jij exact weet hoe jij jouw werkgeversmerk online kunt profileren. Door middel van social media posts, content marketing, adverteren en meer.

Heb je echter geen tijd óf niet de expertise in huis om dit zelf uit te voeren? Dan nemen wij ook dit gedeelte graag van je over.

2-2.png

Recruitment marketing diensten

We bieden de volgende diensten aan als allround recruitment marketingbureau. Weet je nog niet precies wat je nodig hebt? Start dan met de Employer Branding Analyse waarmee we je van uitgebreid advies voorzien.

VACATURETEKSTEN

De vacaturetekst is een van jouw belangrijkste wervingsvormen. Die moet dus goed zijn en indruk maken op jouw gewenste kandidaat. De experts van LEF schrijven jouw vacatureteksten zoals je ze zelf had willen schrijven. Aansluitend op jouw tone of voice, passend bij jouw organisatie en interessant voor jouw kandidaat.

vanaf €397 ex btw

WERKEN-BIJ-PAGINA OF -WEBSITE

Een digitaal visitekaartje van jouw werkgeversmerk: dat is een werken-bij-pagina of website. Zorg dat jouw kandidaten altijd een centrale plek hebben om meer te ontdekken over jouw organisatie. Samen bepalen we de doelen van deze online plek en zorgen we ervoor dat we die doelen behalen.

vanaf €997 ex btw

WERKEN-BIJ-BLOGS

Een perfecte tool voor het uitlichten van medewerkersverhalen en laten zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Goed voor Google, goed voor de kandidaten en een mooi moment voor bestaande collega’s. Wees slim en zet blogs in voor een beter digitaal resultaat.


vanaf €257 ex btw

WERKEN-BIJ-PODCASTS

Luisteren jouw kandidaten graag naar podcasts? Dan is het slim om hier met jouw werkgeversmerk op aan te sluiten. De podcasts die we ontwikkelen passen bij wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Met als resultaat luisteraars die een écht goed beeld van jouw organisatie krijgen.


op aanvraag

ADVERTEREN

Staat jouw organische social strategie als een huis? Dan kan adverteren met vacatures en jouw werkgeversmerk een goede volgende zet zijn om enorm te groeien. Onze marketeers ontwikkelen graag de campagnes waar jij naar op zoek bent om de juiste mensen te bereiken, positief te raken en te verleiden tot een sollicitatie.

vanaf €957 ex btw

REFERRAL CAMPAGNES

Werven via-via, oftewel: zet collega’s in om een nieuwe collega te vinden. We hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van goede referral campagnes en programma’s. Zo weten we goed te bepalen wat er moet gebeuren en wie daarvoor ingezet moet worden om op een passende manier een goede referral strategie uit te rollen.

vanaf €447 ex btw

SOCIAL MEDIA CONTENT

Geen tijd voor social media content? Onze ervaren recruitment marketeers schrijven binnen no-time pakkende posts in jouw tone of voice. We zorgen ervoor dat je social feeds vol staan met toffe content die resoneert met jouw ideale kandidaten.

op aanvraag

JOB- OF WERKGEVERSVIDEO

Doen jullie al aan video marketing? Video's presteren beter dan tekst en verbeteren je online vindbaarheid. Een werken-bij of jobvideo toont je bedrijfscultuur en geeft sollicitanten een goed beeld van hun toekomstige werkplek.

vanaf €1957 ex btw

DISC ASSESSMENT

Door inzicht te krijgen in gedragsvoorkeuren kun je als werkgever gerichter zoeken en de kans vergroten om langdurige matches te realiseren. Wij helpen je graag de juiste persoon op de juiste plek te zetten d.m.v. een DISC assessment en analyse.

vanaf €197 ex btw

ATS RECRUITMENTSYSTEEM

Een ATS (Applicant Tracking System) is een software tool die ondersteunt bij elke stap in het wervings- en selectieproces. Onmisbaar! Maar de implementatie van zo'n nieuw systeem kan erg tijdrovend zijn. Wij begeleiden je met onze jarenlange ervaring graag door het hele proces van A tot Z. Deze optie is ook mogelijk in combinatie met het maken van een werken-bij pagina via het ATS systeem.

vanaf €1257 ex btw

*Boven staande prijzen zijn vanaf-prijzen. Het kan dus betekenen dat er bij het aanvragen van een offerte aangepaste tarieven zijn op basis van de aanvraag die we ontvangen hebben.

Deze organisaties gingen je voor

Relaties die werken met LEF Groep voor succes in recruitment

Kennismaken met LEF?

Hoe staat jouw werkgeversmerk ervoor? We zijn erg benieuwd en gaan graag het gesprek met je aan over jouw uitdagingen, pluspunten en de mogelijkheden. Maak vrijblijvend kennis met LEF voor een vervolgadvies voor jouw werkgeversmerk.