Opvallen in de markt met jouw werkgeversmerk

Niet langer hopeloos wachten op sollicitaties, maar opvallen met jouw werkgeversmerk door middel van videomarketing en een sterke (online) aanwezigheid zodat de kandidaten naar jou toe komen.

Onze unieke aanpak voor werkgevers

Maak werk van jouw werkgeversmerk en kom in actie! De arbeidsmarkt is krap en blijft zich in een rap tempo ontwikkelen. Het is nu tijd om een stevige plek in de markt te claimen als werkgever. Van achteraan lopen, naar voorop lopen met LEF. We weten de essentie van jouw werkgeversmerk krachtig in beeld te brengen om vervolgens de juiste recruitment marketingacties uit te zetten.  

Waarom kiezen voor LEF Recruitment Marketing?

Met onze eigen (werk)wijze ondersteunen we werkgevers bij het ontwikkelen en creëren van hun werkgeversmerk. Met een stevige basis op zak, weten we de juiste marketingknoppen aan te draaien om dit merk te positioneren en te laten groeien. Het resultaat? Het beste personeel meldt zich om bij jou te werken. We opereren constant op het snijvlak van recruitment en marketing, waardoor we het beste van twee expertises met elkaar combineren voor het gewenste resultaat. 

Deze organisaties gingen je voor

Werkgevers die ervoor kiezen om te investeren in de toekomst met de labels van LEF Groep 
recruitment marketing

Kennismaken met LEF?

Wij zijn enorm nieuwsgierig naar jouw organisatie, cultuur en ambitie. Maak kennis met LEF om te ontdekken hoe we jouw werkgeversmerk op de kaart zetten en vanuit daar de beste mensen voor jouw organisatie bereiken.