Website-afbeelding-2.jpg

LEF Green

LEF Green verbindt gemotiveerde kandidaten met een groen hart met bedrijven die bijdragen aan de wereld van morgen. Ieder bedrijf is uniek, maar draagt minstens bij aan één van de Sustainable Development Goals (SDG’s). Het maakt niet uit of je bedrijf een grote multinational is of een duurzame start-up. LEF Green is expert in recruitment voor duurzame functies binnen de branches Milieu, Klimaat en Energie. Voor jou vinden wij de allerbeste collega’s.

Waarom kiezen voor LEF Green?

  • Top 3 notering duurzame recruitmentbureaus;

  • Gespecialiseerd in online-marketingcampagnes;

  • Eerlijke fee van 22,5% met gespreide betalingsregeling;

  • Intrinsiek gemotiveerde recruiters;

  • Grote online community van duurzame professionals

Onze unieke aanpak voor werkgevers

Door actieve benadering van (latent) werkzoekenden, het inzetten van online marketing met ludieke campagnes én employer branding vinden wij voor jou de allerbeste collega’s die echt bij je organisatie passen. Wij hebben een unieke manier van werken en beschikken over een grote community (+2000 leden) waar we vraag en aanbod met elkaar verbinden. Door onze fanatieke werkwijze, onze actieve community én persoonlijke aanpak zorgen wij keer op keer voor de juiste verbinding.

Innovatie is één van onze kernwaarden en dat zie je terug in onze werkwijze. Zo werken we niet met het welbekende cv, maar gebruiken we het curriculum future (cf). Met dit document leggen wij de focus op de toekomst, ambitie en intrinsieke motivatie van kandidaten. Als de ambitie en de mogelijkheden van jouw bedrijf of afdeling matchen met die van de nieuwe collega, dan is de kans op een duurzame match vele malen groter.

Wij hanteren een eerlijke fee en werken op basis van ‘no cure, no pay’. Tevens biedt LEF Green de mogelijkheid tot een gespreide betaling. Wij streven naar hoge kwaliteit en absolute tevredenheid. Regelmatige afstemming zorgt ervoor dat we de samenwerking optimaal houden. Ons motto: heldere communicatie voor de beste resultaten.

Een greep uit onze duurzame relaties

Ontdek met wie we nu al een duurzame relatie hebben opgebouwd.

Ook relatie van LEF worden?

Heb jij een duurzame vacature, wil je sparren over jouw werkgeversmerk of heb je een andere uitdaging op het gebied van personeel? Laat dan je gegevens achter en we spreken elkaar binnen 24 uur. 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.