Recruitment Process Outsourcing (RPO)

RPO betekent Recruitment Process Outsourcing. Met RPO haal je in één keer een compleet team van recruitmentspecialisten in huis en ben je opgewassen tegen de schaarste in de markt. LEF biedt met een RPO-team de volgende specialisten aan: recruiters, sourcers en recruitment marketeers. Duurt het lang om die ene vacature in te vullen? Met RPO stel je niet alleen een duurzame strategie op, maar zorg je ook voor een oplossing voor de lange termijn.

Onze ervaring leert dat je voor het succesvol invullen van een vacature meerdere specialisten moet inzetten. Per vacature is een projectteam minimaal 5 uur per week actief om tot een succesvolle invulling te komen. Binnen deze uren wordt er gesourced, zetten we diverse campagnes uit en coördineren we het volledige recruitmentproces. Per duurzame vacature betaal jij €467,- per week voor de inzet van RPO. Dat is duidelijk, concreet en natuurlijk doelgericht!

Wij werken volgens onze eigen (werk)wijze, waarmee we al honderden kandidaten aan een duurzame baan wisten te matchen. Dankzij onze aanpak hielpen we ook honderden relaties aan de juiste collega’s. 

Waarom kiezen voor RPO?

  • Je hebt veel controle over je eigen werving;

  • Bij meerdere vacatures verlaag je de recruitmentkosten drastisch;

  • Je bouwt aan je eigen employer branding;

  • Per vacature een op maat samengesteld projectteam aan specialisten;

  • Makkelijk schaalbaar, over te dragen en op te zeggen.

Wanneer kies je voor RPO?

Heb jij meer dan vijf vacatures tegelijk openstaan en ben je dringend op zoek naar nieuwe collega’s? Dan is het RPO pakket ideaal voor jouw bedrijf. Jullie zijn op zoek naar professionele hulp, maar houden het wervingsproces het liefste binnenshuis. Met dit pakket kan dat! Onze specialisten worden één met jullie organisatie zodat zij vervolgens de best passende collega’s kunnen benaderen en werven.

Recruitment Process Outsourcing is geen snelle opknapbeurt, maar eerder een duurzame aanpak. LEF maakt een kickstart wanneer er al een bestaand (kandidaten)systeem en/of een werken-bij-pagina bestaat. Zo kan onze recruiter vanuit jullie bedrijf kandidaten benaderen en nieuwe collega’s werven.

Heb je minder dan vijf vacatures? Dan raden wij jou aan alsnog contact op te nemen met LEF. Samen bespreken we de mogelijkheden voor werving & selectie. Laat gemakkelijk je gegevens achter onderaan deze pagina en wij komen snel bij je terug.

Ons RPO-team van specialisten:

Recruitment Specialist

De recruiter coördineert het complete recruitmentproces. Dit is jouw aanspreekpunt. De recruiter schakelt ook met de andere specialisten, om de juiste vervolgacties uit te zetten.

Sourcing Specialist

Onze super sourcer speurt het hele internet af voor jouw nieuwe ideale collega. Zo bewegen we ons altijd in de markt van kandidaten met jouw werkgeversmerk en trek jij de aandacht.

Recruitment Marketeer

Met een recruitment marketeer worden jouw vacatures in de spotlight gezet! Dankzij onze aanpak weten kandidaten precies waarom ze voor jouw bedrijf willen werken en maken we hen enthousiast.

Wil jij samen nieuwe collega's werven?

Wij bieden verschillende mogelijkheden en denken graag met je mee. Laat je gegevens achter en we spreken elkaar binnen 24 uur. 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.