LEF Recruitment

LEF Recruitment is dé expert op het gebied van recruitment voor het mkb in Den Bosch en omstreken. Het is onze missie om voor jou de allerbeste collega’s te vinden die écht bij je bedrijf passen. De Eigen Wijze van LEF kenmerkt zich door onze persoonlijke en diepgaande aanpak, waarbij we gebruik  maken van het toekomstgerichte curriculum future. Dankzij dit unieke document matchen wij de persoonlijkheid, ambities en intrinsieke motivatie van de kandidaten met de ambities en cultuur van jouw bedrijf. Daarnaast kun je rekenen op de inzet van ludieke recruitmentmarketing en een vlotte invulling van jouw vacature.

Waarom kiezen voor LEF Recruitment?

  • Toekomst gericht werven met het curriculum future;

  • Gespecialiseerd in recruitment marketing;

  • Wij werken volgens de principes van de Recruitercode;

  • Experts die echt recruiter willen zijn;

  • Een groot netwerk (latent) werkzoekenden

Onze unieke aanpak voor werkgevers

Door actieve benadering van (latent) werkzoekenden, onze diepgaande vacature-intake en ons specialisme op het gebied van recruitmentmarketing bereiken wij de beste kandidaten en vinden wij de collega die écht bij jouw organisatie past. Wij hebben een unieke manier van werken en beschikken over een groot netwerk, waar we vraag en aanbod met elkaar verbinden.

Wij richten ons op de toekomst en dat zie je terug in onze werkwijze. Zo werken we niet met het aloude cv, maar zijn we actief met het curriculum future (cf). Met dit document leggen wij de focus op de toekomst, ambitie en drijfveren van kandidaten. Als de ambitie en de mogelijkheden van jouw bedrijf of afdeling matchen met die van de nieuwe collega, dan is de kans op een duurzame match vele malen groter.

Wij hanteren een eerlijke fee en werken op basis van ‘no cure no pay’. Ook krijg je bij LEF de mogelijkheid tot een gespreide betaling. Het bouwen van een duurzame relatie met zowel kandidaten als werkgevers is voor ons van groot belang. Wij streven naar hoge kwaliteit en absolute tevredenheid. Regelmatige afstemming zorgt ervoor dat we de samenwerking optimaal houden. Ons motto: heldere communicatie voor de beste resultaten.

Een greep uit onze relaties

Ontdek met wie we nu al een relatie hebben opgebouwd.

Ook relatie van LEF worden?

Heb jij een vacature, wil je sparren over jouw werkgeversmerk of heb je een andere uitdaging op het gebied van personeel? Laat dan je gegevens achter en we spreken elkaar binnen 24 uur. 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.