Werken bij LEF Groep

Met een team van 10 fanatieke collega’s zetten wij ons elke dag weer in om de beste match tussen kandidaat en werkgever te maken. Op kantoor lachen we veel samen, stimuleren we elkaar het beste uit onszelf te halen en zijn we altijd bereikbaar voor kandidaten en relaties met vragen. 

Alles wat je moet
weten over LEF Groep

De letters van LEF staan voor ludiek, eigenwijs en fanatiek. Wij mikken op het verrassingselement in ons wervings- en selectieproces. Wat dacht je van toffe werkgeversvideo’s of solliciteren met het curriculum future? Daarnaast bemoeien wij ons graag met het hele sollicitatieproces én zijn wij buiten kantooruren bereikbaar voor onze kandidaten en relaties.

LEF Groep is de bundeling van onze labels: LEF Green, LEF Recruitment & LEF Marketeers. Ieder label heeft een eigen expertise, maar samen gaan wij voor onze relaties en kandidaten op zoek naar een duurzame match. Het maakt niet uit voor welk label je aan de slag gaat, want we delen samen een gezellig kantoor in Den Bosch.

Onze kernwaarden zijn innovatief, duurzaam, betrokken én werken met een lach. De lijnen zijn kort. We werken met z’n allen op hetzelfde kantoor en zijn constant in gesprek over hoe we onze dienstverlening en onderlinge samenwerking kunnen verbeteren. Wij streven ernaar om koploper te zijn in toekomstgericht werven. Zo stellen wij onze kandidaten voor middels het curriculum future (cf) én krijgen kandidaten de kans om voor hun sollicitatie al informeel kennis te maken met hun potentiële nieuwe collega.

Duurzaam en betrokkenheid zijn essentieel in al onze samenwerkingen, of het nu gaat om collega’s, relaties of kandidaten. Wij richten ons op de toekomst en de lange termijn. Dit uit zich in persoonlijke en gemeende interesse. Daarnaast kenmerkt werken met een lach onze cultuur. Maar dat zeggen zoveel bedrijven. Hoe je weet dat het bij ons echt zo is? Grote kans dat je als je binnenkomt op kantoor je wordt verwelkomd door een grote schaterlach (of een bellende Carlo – want dan kan ook iedereen meegenieten). Kom maar eens binnen!

Wij geven jou de vrijheid om je eigen koers te bepalen en jouw stem te laten meetellen. Binnen onze organisatie is iedereen van onschatbare waarde en we doen er alles aan om jou te waarderen voor wie je bent. Onze collega’s zijn nieuwsgierig en willen elkaar graag goed begrijpen.

Onze collega Linda, zei eens: “Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt in mijn hele carrière, zoals het bij LEF is. Naast onze innovatieve benadering van recruitment, waar we flink in investeren, krijg je bij ons ook de kans om je eigen stempel te drukken!” Iedereen heeft zijn eigen stem, taak en gezicht. Je doet ertoe!

Naast de professionele groei van onze collega’s zorgen we ook voor een goede dosis gezelligheid. We lunchen samen, organiseren vrijdagmiddagborrels, trainen samen voor sportactiviteiten en hebben twee keer per jaar de inmiddels bekende LEF-dag. We geloven dat je het beste uit jezelf haalt als je werkt in een omgeving waar jouw bloed sneller van gaat stromen. Wat dacht je van gave inspiratiesessies om jouw LinkedIn-profiel te laten stralen of trainingen over je persoonlijke DISC-model?

Binnen LEF kom je te werken in een team, dat bruist van de energie. Iedereen staat voor je klaar om jou te helpen, met je te sparren of waardevolle feedback te geven. Heb je een nieuw idee bedacht en wil je het uitproberen? Ga ervoor! Bij LEF zijn de communicatielijnen kort en krijg jij alle mogelijkheden om dit te doen.

Wij geloven dat een duurzame match tussen kandidaat en bedrijf alleen kan ontstaan door oprechte betrokkenheid. Dat komt weer terug in onze eigen cultuur. We voeren iedere maand gesprekken over jouw ambitie en persoonlijke doelen, op deze manier kun jij alles uit jezelf halen!

Een goede samenwerking is voor ons van groot belang. Daarom vinden wij het waardevol om je regelmatig op kantoor te zien. Daarnaast snappen wij dat thuiswerken inmiddels bij de normale gang van zaken hoort en daar hebben wij dan ook alle mogelijkheden voor. Gelukkig komen onze collega’s vanuit een intrinsieke motivatie graag naar kantoor. Om samen projecten en procedures op te pakken, maar ook voor de gezellige borrels. Want laten we eerlijk zijn, wie wil die nu missen?

De beste match maak je… juist met LEF! Al onze labels hebben samen het gezamenlijke doel om zoveel mogelijk duurzame matches te maken door innovatieve recruitmentthema’s zoals, het curriculum future, solliciteren zonder cv en videomarketing. We implementeren deze thema’s in samenwerking met onze relaties en kandidaten, waarbij ieder label zijn eigen focus heeft.

Onze relaties en kandidaten staan te popelen voor de Eigen Wijze van LEF! De afgelopen jaren hebben we door actief te zijn binnen en buiten werktijd veel successen geboekt. We worden gezien en gevonden en daar zijn we ontzettend trots op in deze uitdagende en dynamische arbeidsmarkt.

Elk van onze labels heeft een unieke focus. Deze leggen deze graag aan je uit. LEF Green is dé specialist op het gebied van duurzame vacatures, terwijl LEF Recruitment zich richt op MKB-bedrijven in de regio Den Bosch. LEF Marketeers helpt organisaties hun eigen werkgeversmerk op te bouwen. Daarnaast wordt LEF Marketeers ook ingeschakeld door bedrijven die geen extern bureau willen inschakelen, maar wel een boost willen geven aan hun recruitment marketingproces.

Dit zeggen de collega’s van LEF Groep

Kennismaken met LEF
Jouw intrinsieke motivatie, persoonlijkheid en ambitie staan voorop. Daarom gaan we graag in gesprek om meer te ontdekken over hoe jij in het leven staat. Op dit moment hebben we geen open vacatures, maar we horen graag van je als je denkt dat LEF bij jou past. Laat dan je gegevens achter via ons kennismakingsformulier of bel eens vrijblijvend met onze collega Joris. Hij vertelt je graag meer over hoe werken bij LEF is. #WijRecruiten