Ons werk

Dit deden we voor andere organisaties

We mochten verschillende organisaties helpen met hun employer branding & recruitment marketing. Ben je benieuwd naar ons werk? Hieronder vind je een uitgebreide pagina met alles wat we eerder aanpakten voor onze relaties.

17-1.png
Als allround spooraannemer richt Swietelsky Rail Benelux zich op spoorbouw en spoorvernieuwing in België, Nederland en Luxemburg. Zij zijn gespecialiseerd in het succesvol organiseren, uitvoeren en opleveren van complexe spoorprojecten. Ze maken daarbij gebruik van hightech machines uit Oostenrijk.
Met EJP – Financial Astronauts zorg je voor de financiële vitaliteit van jouw bedrijf. Een accountantskantoor aan de Rietweg in Den Bosch, met zeer gemotiveerde en betrokken medewerkers die elke dag jouw financiële belangen behartigen. De traditie maakt het vak, de mensen maken EJP.
Vrijopnaam is een onafhankelijk en tegendraads energiebedrijf opgericht in 2015 en zowel energieleverancier als projectontwikkelaar. De energieleverancier Vrijopnaam levert 100% Nederlandse zonnestroom en CO2 gecompenseerd gas.
Welder helpt bedrijven met het meten en verbeteren van van de vitaliteit en betrokkenheid van medewerkers. Dat doen ze middels slimme software, die beschikbaar is in verschillende modules en zo ook verkocht worden. Passend bij de behoeften van hun klanten, gevestigd in het mooie Den Bosch.
Met een hart voor duurzaamheid werken aan een CO2-neutraal zakelijk Nederland: dat is het doel van Censo. Iets wat perfect aansluit bij de werkcultuur: pratice what you preach! Hier zetten medewerkers zich niet alleen tijdens werktijd in voor een betere wereld, maar ook daarbuiten.
Sinds de oprichting in 2000, is 2Connect ontwikkeld van distributeur van speciaal kabels tot producent van verbindingsoplossingen met de hoogste kwaliteit. Denk hierbij aan speciaal kabels, aangespoten- en klant specifieke connectoren tot electronic packaging en interconnectie modules.
Ooit begon CycleSoftware met een software-oplossing voor de tweewieler-retail, omdat ze niet tevreden waren over bestaande oplossingen. Het ontwikkelen van deze software zorgt voor optimale ondersteuning bij inkoop, verkoop en service-activiteiten. Ze kijken niet alleen naar processen op de winkelvloer. Ze gaan een stap verder door slimme online oplossingen, koppelingen e-commerce en mobiele applicaties te ontwikkelen.
Dutz Eyewear, gevestigd te Oss, is Nederlands brutaalste producent van brilmonturen. Hun motto is dan ook niet voor niets live the dream. Sinds de oprichting in 2005 zijn zij uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met een wereldwijd netwerk van ruim 25 distributeurs.
De woorden creativiteit, klantgericht- en oplossingsgerichtheid zijn begrippen die hier centraal staan. Ze maken alles op maat en merken dat de oplossingen aan slaan in de markt. Vanuit een bevlogenheid met elektronica is Dot-n ontstaan. In de loop van de jaren zijn ze zich gaan specialiseren in de opkomende technologie van LED-verlichting. Ondertussen bestaan ze al ruim 20 jaar.
Heras Mobile is een internationale speler in bouwhekken en toegangscontrole systemen voor de bouw- en evenementenbranche. Met eigen fabrieken in Europa wordt vanuit Best de verkoop en verhuur in binnen- en buitenland volledig gecoördineerd en uitgevoerd.
BusinBedrijf is dé grootste webshop voor bedrijfswageninrichtingen en toebehoren. Zij zitten in Waalwijk, hebben een zeer breed assortiment aan kwaliteitsproducten en zijn een professionele B2B webshop met een ambitieuze groeidoelstelling.
PARK’nCHARGE is een vooruitstrevende organisatie, met een platte organisatiestructuur waarin het team zelf organiserend en verantwoordelijk is voor het behalen van resultaten en oplossen van problemen. Ze zijn een bekende leverancier van laadpalen door heel Nederland. Hiermee zetten ze zich in om de energietransitie en duurzame mobiliteit weer een stukje verder te bevorderen en elektrisch rijden mogelijk te maken.
SUNS is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van kwalitatief hoogwaardige buitenmeubelen. Binnen de tuinmeubelbranche behoren zij tot een van de meest toonaangevende bedrijven. Met het hoofdkantoor in Vught en het distributiecentrum in Den Bosch, zijn zij internationaal opererend. SUNS is dynamisch, creatief en zelfredzaam. Een gezond en snelgroeiend bedrijf!
Delta-L is gespecialiseerd in geluid- en trilling isolatie. Ze ontwerpen, leveren en monteren akoestische ontkoppelingen en isolatoren voor zowel de bouw- als de industriële sector. Je komt te werken in een relatief kleine team waar de lijntjes kort zijn, maar wordt gewerkt aan grote resultaten.
NuFlex is een detacheringsbureau gericht op lokale overheden. Het gaat hierbij om functies in het publieke als ook het sociale domein. Bij Nuflex kiezen ze voor een positieve benadering van de kandidaat en medewerker: ze richten zich op het identificeren en waarderen van de sterke punten.
Ruim 4.100 ambitieuze professionals werken met veel plezier bij SolarEdge – de wereldmarktleider op het gebied van smart energy technologie. Door gebruik te maken van eersteklas technische expertise, creëren zij oplossingen ‘that power our lives’ en stimuleren daarmee onze toekomstige vooruitgang.
Trition is een dienstverlenende organisatie, gespecialiseerd in het opsporen, beperken en voorkomen van vocht- en watergerelateerde problemen. Trition zit door heel Nederland en staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor haar klanten. Trition werkt oplossingsgericht, denkt mee met iedere klant en heeft veel kennis van zaken.
In de zelfstandige Service Apotheken maken de apotheekteams gebruik van de uitgebreide samenwerking op het gebied van zorg, kwaliteit en scholing. Voor jou betekent dit dat we je helpen zoals jij dit wilt, met service met een hoofdletter S. Online én in de apotheek. En altijd het beste advies, de juiste begeleiding en zorg die past bij jouw situatie. Maak een afspraak of kom gewoon even binnen. Je bent altijd welkom.
Bij Van der Velden werken ze hard om klanten te ontzorgen op het gebied van (afval)waterketen. Ze lossen storingen op, reinigen, inspecteren, vernieuwen en renoveren. Hier zijn ze trots op hun medewerkers, stimuleren hen om door te groeien én zijn ze zorgzaam over de fysieke en mentale gezondheid.
IkBlink Groep is een HR bedrijf met de focus op flexibele arbeid en HRM-dienstverlening binnen het MKB. Met ruim 90 collega’s op 14 locaties binnen Nederland, blijven zij continu groeien en ontwikkelen om hun klanten en flexkrachten te voorzien van de beste dienstverlening.
Escom is een bedrijf dat effectieve zon-warmtepaneel maakt om verduurzaming voor iedereen toegankelijk te maken. Hier staat de mens centraal, zowel bij klanten als binnen het team.

Kennismaken met LEF?

Hoe staat jouw werkgeversmerk ervoor? We zijn erg benieuwd en gaan graag het gesprek met je aan over jouw uitdagingen, pluspunten en de mogelijkheden. Maak vrijblijvend kennis met LEF Marketeers voor een vervolgadvies voor jouw werkgeversmerk.